vrijdag 8 mei 2009

Dino Fashion For Men

La qualità è sempre die moda
Italiaanse mannenmode

Mode voor mannen een nieuwe trend? Niet volgens de Italiaanse moderne man, hen hoef je niets meer bij te leren over fashion. Voor de mannen onder ons is de exclusieve Italiaanse herenwinkel Dino een must. Dino is al 30 gevestigd op de Keyserlei in Antwerpen en is bij iedere metroseksuele man in Antwerpen bekend. Bang om iets fouts te kiezen? Geen nood, de mannelijke fashionista's staan klaar om je te helpen.



Dino is gespecialiseerd in het op maat maken van kostuums. Exclusiviteit is bij hen de norm. Je mag vooral niet twijfelen dat je maatpak door een gewone naaister is gemaakt. Alle bestellingen van maatpakken, hemden, broeken en dergelijke worden naar Italië gestuurd. De kostuums worden zelfs nog volgens een oud Italiaans kleermakersgebruik gemaakt. Snel iets meenemen zit er dus niet steeds in, maar je hoeft slechts vier weken te wachten op je eigen persoonlijke Italiaanse kostuum.



De herenwinkel biedt verschillende Italiaanse modemerken aan van Brioni tot Gran Sasso en van Pal Zileri tot de extravagante Borsalino hoeden. Dino’s beste verkochte merken zijn wel het peperdure maar o zo mooie Brioni en het commerciëlere Pal Zileri.
De nieuwe trend bij Dino, is het strakkere maatpak. Vroeger moest het losjes zijn, maar nu moeten ook onze mannen hun mooie kanten accentueren. Houd dat dus ook in gedachten. Accessoires om je outfit nog op te fleuren of te perfectioneren zijn er ook genoeg, van dassen tot schoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten