Penne Alice e Tonno (ansjovis en tonijn)
Ingredienten:
- Olijfolie
- 1 teentje look
- 1 blikje tonijn opo olie/water
- 1 blokje/ potje met ansjovis op olie
- 1 brik pure tomatensaus
Bereiding:
1. neem een pot en doe er een bodempje olijfolie in.
2. gooi 2 ansjovises erbij en het teentje look.
3. maak je ansjovis wat los en doe er de tonijn met zijn sap (de olie of het water) er ook al maar bij.
4. eens je de tonijn een beetje uit elkaar hebt gehaald mag je de tomatensaus erbij doen.
5. Vul de brik met een beetje water en voeg dat ook toe aan de saus.
6. Als de saus kookt zet je het op een laag vuurtje en laat je het even trekken.
7. Ondertussen kook je de pasta.
ps: Smaakt de saus wat te zoet kan je er altijd een beetje zout bijvoegen.
Buon appetito!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten