donderdag 26 maart 2009

Pinko Goes Huidevetterstraat

Op zoek naar de mode outfits van deze zomer bij PINKO






We gingen op zoek naar de collectie achter het mooie gebouw van Pinko in de Huidevetterstraat. Pinko opende in augustus de eerste Benelux winkel. Christina Rubini ontwerpt samen met haar team speelse glamoureuse kledij. Misschien iets aan de duurdere kant, maar toch zeker en vast de moeite waard. De collectie is gemaakt voor jonge vrouwen die een druk leven hebben en een gevoel voor luxe hebben. Ons oog viel op volgende collectiestukken.

Dit kleedje is gemaakt van stretchkatoen en is te verkrijgen in het rood en het zwart. het reptielenmotief geeft een extra toets aan dit mooie korte kleedje. Het kleedje kost 265 euro. De schoenen zorgen voor dat extra

beetje vrouwelijkheid. deze open schoenen zijn verkrijgbaar voor 265 euro. Het rode jasje maakt deze outfit compleet, daarvoor moet je iets dieper in de geldbuidel tasten.
Voor 405 euro is dit jasje de jouwe. Al deze kledingstukken zijn ook verkrijgbaar via de internetshop van Pinko.


Ben je geen kleedjesfan dan is de volgende outfit misschien wel een voltreffer. Deze jeans en topje zorgen voor een casual look, maar heeft toch een hoog glamour gehalte.




Het topje behoort onder de naam "Cayenne top" in de collectie van pinko. Het is enkel in het blauw te verkrijgen. Aan de achterzijde van het topje zie je waarom dit topje onder de categorie "extra vrouwelijk" gecategoriseerd wordt. Dit model is typisch voor Pinko. Op deze manier probeert de ontwerpster speels om te gaan met stof. Voor dit topje betaal je 230 euro.



De donker blauwe skinny jeans kost 145 euro en bestaat vooral uit katoen. Op de zakken aan de achterkant is de naam van pinko genaaid. De handtas past bij welke outfit ook. En wat belangrijk is voor vrouwen. Ze is groot genoeg om alle spulletjes in te steken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten